Lounaslista 2.-6.3.

MAANANTAI 2.3.

Mausteinen kaalikasviskeitto M,G
Basilikapestolla kuorrutettu broilerin rintafilee, paahdettu riisi M,G
Jauheliha-moussaka L,G
Kirsikkakiisseli M,G

TIISTAI 3.3.

Tomaattinen linssikeitto M,G
Metsästäjänmureke, keitetyt perunat L,G
Kreikkalaiset kasvis-fetapihvit, tsatsiki L
Mansikkarahka L.G

 

KESKIVIIKKO 4.3.

Pinaattikeitto, kanamunanpuolikkaat L,G
Tuoretta paistettua hietakampelaa, kermaan muhennettua perunaa L
Ylikypsää häränrintaa punaviinikastikkeessa M,G
Raparperikiisseli M,G

 

TORSTAI 5.3.

Hernekeitto M,G (kasvis keittöstä)
Aurajuustobroileria, kasvisriisiä L,G
Makkaralajitelma, perunamuusi L,G
Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa L

 

PERJANTAI 6.3.

Lihakeitto M,G
Tonnikalalasagne L
Kaalikääryleet, sokeroitua puolukkaa, perunamuusia L
Paahdettuja kasviksia M,G aiolia
Päivän jälkiruoka