Ma 21.1.
Purjo-perunasosekeittoa L, G
Nakkistroganoff ja keitetyt perunat L, G
Kievin kanaa ja currymajoneesia L
Puolukkavispipuuro L

Ti 22.1.
Kermainen kalakeitto L, G
Lindströmin lihamureketta ja vanhanajan ruskeakastike L,
(glut. keittiöstä) ja keitetyt perunat
Kasvislasagne L
Mandariinirahkaa L, G

Ke 23.1.
Juustoinen juuressosekeitto L, G
Välimeren kalapata L, G
Jauheliha-makaronilaatikkoa L, G
Aurinkokiisseliä L, G

To 24.1.
Perinteinen hernekeitto lisäkkeineen L, G
Lihapullat ja tomaattinen kastike L,G
Punajuuripihvejä ja juurespaistosta L, G
Pannukakkua, omenahilloa ja
kanelirahkakastiketta L

Perjantai 25.1.
Täyteläinen tomaattikeitto L, G
Grillattuja kasslerpihvejä pippuri-kermakastikkeessa L, G
Pannuperunoita L, G
Verkahovin omat raejuusto-kasvispihvit ja yrttinen jogurttikastike L, G
Mangorahkamousse L, G

La 26.1.
Lauantailounaan hinta sisältää keiton, salaattipöydän herkut, lämpimän ruuan, jälkiruuan, kahvin/teen sekä leipälajitelman ja ruokajuomina veden, maidon, kotikaljan ja mehun.

MENU

Punajuurisosekeittoa ja piparjuurikreemiä

SALAATTIDELI
Vihersalaattivalikoima ja versoja L, G
Kreikkalainen valikoima: marinoituja oliiveja, sipulia, herkkusieniä, tuorekurkkua, tomaattia, paprikaa ja fetajuustoa L, G
Maalais-perunasalaattia – marinoitua perunaa, maustekurkkua, kananmunaa, rapeaa pekonia ja kaprista sinappi-öljykastiketta

Parmesan-paneroituja broilerpihvejä ja kermaista sienikastiketta L
Duchesse-perunaa L, G
Kasvisrisottoa L, G
Lihapullia ja nakkeja L, G

Toscapiirakkaa ja vaniljakastiketta L
Kupliva melonisalaatti, vaniljavaahto
Kahvi/tee, mehu

17,90 € (lapset 4 – 12 v. puoleen hintaan)