Lounaslista 28.1.-2.2.19

Maanantai 28.1.
Perinteinen suomalainen lihakeitto L, G
Currypossua ja peruna-sipulipaistosta L, G
Janssoninkiusausta / Kasviskiusausta L, G
Kaura-omena-raparperipaistosta L

Tiistai 29.1.
Kermainen lohikeitto L, G
Metsästäjän pihvi ja sienikastiketta L, G
Broilerin koipinuijat ja chilimajoneesi L, G
Kikherne-kasvispaellaa L, G
Puolukkarahkaa L, G

Keskiviikko 30.1.
Siskonmakkarakeitto L, G
Juustohunnutettu uunimakkara L, G
Suikaloitua naudanmaksaa ja pekonia, perunamuusia L, G
Paistettuja silakoita ja tilli-sitruunakastiketta L
Marjakiisseliä L, G

Torstai 31.1.
Perinteinen hernekeitto lisäkkeineen L, G
Paistettua kampelaa ja remouladekastiketta L, G
Jauheliha-kaalilaatikkoa ja sokeroitua puolukkaa L, G (kasvis keittiöstä )
Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa L

Perjantai 1.2.
Koskenlaskijan kukkakaali-savuporokeitto L, G
Paistetut possunfilepihvit ja viherpippuri-kastiketta L, G
Juustogratinoidut, kasvisrisotolla täytetyt ohukaiset L
Mokkapalat L

LAUANTAILOUNAS 2.2.
Lauantailounaan hinta sisältää keiton, salaattipöydän herkut, lämpimän ruuan, jälkiruuan, kahvin/teen sekä leipälajitelman ja ruokajuomina veden, maidon, kotikaljan ja mehun.

Bataattisosekeitto ja basilikakreemiä

SalaattiDeli

Vihersalaattivalikoima ja yrttiöljykastiketta
Aurajuusto-päärynäsalaattia ja paahdettuja pähkinöitä
Nizzansalaatti – tonnikalaa, kananmunaa, marinoitua perunaa ja sipulia, vihreitä papuja, yrttiöljykastiketta
Caesar-salaattia ja leipäkrutonkeja

Talon leipäbuffet ja levitteitä

***
Paahdettua lohifileetä ja ruohosipulikastiketta L, G
Lasagne Bolognese L
Kesäkurpitsa-paprikapaistosta L, G
Pikkunakkeja, perunamuusia L, G

TiRaMiSu L
Mansikka-raparperikiisseliä L, G

17,90 euroa
(lapset 4 – 10 v. 7 €)