Lounaslista 23.-27.4.19

Ti 23.4.
Kermaista parsakeittoa L, G
Broilerin rintafileetä ja sipuli-pekonikastiketta L, G
Jauheliha-perunasoselaatikkoa L, G
Rakuunaporkkanaa L, G
Jyrkinpäivän täytekakkua L

Ke 24.4.
Pinaattikeittoa ja kananmunanpuolikkaita L, G
Lasagne Bolognese L
Jauhemaksapihvit ja puolukka-kermakastiketta L, G
Hunajaisia uunijuureksia L, G
Vaniljatuulihattuja L

To 25.4.
Perinteistä hernekeittoa, sinappia ja sipulia L, G
Päivän kalaa ja tilli-kermaviilikastiketta L ( glut. Keittiöstä )
Kukkakaaligratiinia L, G
Harrin härkälihapullat ja perunamuusia L, G
Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa L

Pe 26.4.
Basilikalla maustettua tomaattikeittoa & parmesan-juustoa L,G
Kievin kanaa ja currymajoneesia, paprikariisiä L
Kermainen savukinkkukiusaus / kasviskiusaus L, G
Suklaakiisseliä L, G

La 27.4.
Inkiväärillä maustettua bataatti-kookoskeittoa L, G
**
Verkahovin salaatti- ja raastepöytä L, G
Dippivihanneksia ja dippikastiketta L,G
Kananmunanpuolikkaita ja ruohosipulikreemiä L, G
Silliä a la Russe – Venäläistä silliä – matjess-silliä,
punajuuri- ja suolakurkkukuutioita, hienonnettua sipulia ja
kananmunaa, kapris- sinappimajoneesia L, G
**
Talon leipäbuffet ja levitteitä L
**
Paahdettua porsaan sisäfileetä ja portviinikermakastiketta L, G
Kermaperunoita, keitettyjä perunoita L, G
Savulohipastaa L
Balsamico-punajuuria L, G
Nakkeja & lihapullia L, G
**
Mangorahkamoussea ja minttumarinoitua hedelmäsalaattia L, G